Search
Enlish

Samsung Galaxy A32 - 4 / 64GB

Manufacturer: سامسونگ
گوشی سامسونگ گلکسی A32 با ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
*
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
*
0 تومان

  سامسونگ Galaxy A32 یکی از گوشی‌های معرفی شده در اوایل سال 2021 است و در خانواده‌ی A30 و A31 قرار می‌گیرد. بررسی نقاط ضعف و قوت سامسونگ گلکسی A32، نقد و بررسی Galaxy A32 و در نهایت قیمت سامسونگ A32، همگی در این مطلب برای شما آورده شده است تا قبل از خرید سامسونگ A32، اطلاعاتی درباره‌ی مشخصات Galaxy A32 داشته باشید.

نقاط قوت

بهبود یافتن در بخش طراحی و ساخت نسبت به سایر گوشی های سامسونگ

کیفیت صفحه نمایش

باتری نسبتاً خوب

نقاط ضعف

سخت افزار نسبتاً ضعیف

دوربین نسبتاً ضعیف نسبت به رقبا

 .خرید سامسونگ A32

.

طراحی سامسونگ گلکسی A32

سامسونگ در بخش طراحی، نسبت به گوشی‌های میان‌رده‌ی قبلی، تغییراتی ایجاد کرده است در پشت گوشی، چهار لنز و یک فلش دیده می‌شود. قابی برای احاطه کردن و جا دادن لنزها دیده نمی‌شود و صرفاً لنزها، بیرون‌زدگی جزئی دارند.

پشت بدنه‌ی A32 پلاستیکی‌ست اما نسبت به سایر بدنه‌های پلاستیکی پیشین، ارتقا پیدا کرده است. با این حال، کماکان اثر انگشت تا حد زیادی روی بدنه باقی می‌ماند. فریم دور Galaxy A32 نیز کاملاً پلاستیکی‌ست.

در لبه‌ی پایینی گوشی، جک سه و نیم میلی‌متری، درگاه تایپ سی، اسپیکر و میکروفون دیده می‌شود. لبه‌ی بالایی Galaxy A32، محل قرارگیری یک نویزگیریا یک میکرفون دیگر است. لبه‌ی سمت راست، جایگاه دکمه‌ی پاور و کم و زیاد کردن صدا شده است و لبه‌ی سمت چپ برای خشاب سیم‌کارت است.

این تلفن همراه در چهار نسخه با رم‌ 4 و حافظه داخلی 64 و حافظه داخلی 128 با رم‌های 4، 6 و 8 به بازار عرضه شده است.

در پنل جلویی، یک صفحه نمایش 6.4 اینچی تخت را می‌بینیم. حاشیه‌ها، به خصوص در قسمت پایینی، به نسبت زیاد هستند و نسبت صفحه نمایش به بدنه، 84.6 درصد است. دوربین سلفی در بالا و در ناچ قطره‌ای و زیر اسپیکر قرار دارد. در مجموع، کیفیت و طراحی Galaxy A32 نسبت به گوشی‌های پیشین سری A سامسونگ ارتقا یافته است. Galaxy A32 از شیائومی ردمی نوت ناین پرو خوش‌دست‌تر است اما Xiaomi Redmi Note 9 Pro، در طراحی از آ سی و دو پیشی می‌گیرد.

 .

طراحی Galaxy A32

.

صفحه نمایش Samsung Galaxy A32

پنل سوپرامولد، 90 هرتزی با رزولوشن 1080 در 2400، کیفیت خیلی خوبی دارد و 90 هرتزی بودن صفحه‌ی نمایش سامسونگ گلکسی A32 باعث روان‌تر شدن کار با آن شده است. روشنایی 800 نیتی، باعث روشنایی خوب صفحه و کار کردن راحت با گلکسی A32 در نور زیاد می‌شود. صفحه نمایش گلکسی آ سی و دو، به علت 90 هرتزی بودن آن، نسبت به صفحه نمایش A31 و شیائومی Redmi Note 9 Pro بهتر است. از نظر روشنایی و کیفیت رنگ‌ها، A32 از Poco X3 بهتر است اما به علت 120 هرتزی بودن Poco X3، سرعت آن بیشتر است.

.

باتری سامسونگ گلکسی آ 32

در این قسمت هم مانند بخش طراحی، قدری پیشرفت دیده می‌شود. باتری 5000 میلی آمپری سامسونگ گلکسی A32، در استفاده‌های معمولی قادر به شارژدهی به مدت یک روز کامل است. آداپتور 15 وات فست شارژ نیز به همراه این گوشی به شما ارائه می‌شود که یک ساعت و چهل دقیقه برای شارژ صفر تا صد زمان می‌برد. در مجموع، Galaxy A32 در بخش باتری عملکرد قابل قبول و متوسطی دارد.

.

امنیت

این قسمت، یکی از مهم‌ترین ضعف‌های سامسونگ نسبت به سایر رقبای آن است. این ضعف به علت حسگر اپتیکال زیر صفحه‌ی نمایشگر است و سرعت نسبتاً پایینی دارد. از طرف دیگر، سیستم تشخیص چهره، دوبعدی‌ است.

.

دوربین Samsung Galaxy A32

در این قسمت، 4 سنسور دیده می‌شود. 64 مگاپیگسلی واید، 8 مگاپیکسلی التراواید، 5 مگاپیکسلی ماکرو و 5 مگاپیکسلی سنجش عمق

عملکرد لنز اصلی، نسبت به رقبای هم‌رده‌ی آن یعنی A51 و Poco X3 نسبتاً ضعیف‌تر است. این لنز عکس‌ها را به صورت 16 مگاپیکسلی ثبت می‌کند. لنز اصلی در نور معمولی و ضعیف، در قسمت فوکوس خودکار مشکل دارد و هنگامی که قصد جبران آن و تلاش برای فوکوس دستی را داشته باشید، داینامیک رنج به هم می‌ریزد. اما عکس‌های دوربین گلکسی A32  شارپنس و داینامیک رنج خوبی دارد. در حالت پرتره، سوژه به خوبی از بک‌گراند جدا می‌شود. اما Blur شدن بک‌گراند به شکل طبیعی اتفاق نمی‌افتد.

.

Galaxy A32

.

در حالت التراواید، شارپنس عکس‌ها افت می‌کند و اعوجاج آن بالا می‌رود و وضوح تصویر کم می‌شود. سنسور ماکرو، برای گرفتن عکس ماکرو به نور خیلی خوب احتیاج دارد و وایت بالانس خیلی خوبی ندارد. دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی گلکسی A32، روشنایی خوب، شارپنس قابل قبول و داینامیک رنج معمولی دارد.

در قسمت فیلمبرداری گلکسی آ سی و دو خبری از فیلمبرداری 4K و فیلمبرداری 60 فریم نیست. استبلایزر قابل قبولی دارد.

.

پردازنده و رابط کاربری سامسونگ Galaxy A32

سامسونگ برای نسخه‌ی 4G، به سراغ پردازنده‌ی Mediatek Helio G80 رفته است. عملکرد این پردازنده نسبت به پردازنده‌ی A31، تا حدی عملکرد بهتری دارد اما ایرادات سخت‌افزاری آن به قوت خود باقی‌ست و باعث می‌شود تا عملکرد صد درصد روانی نداشته باشد. بازی‌های سنگین مانند Call of Duty را صرفاً می‌توان در حالت Low بازی کرد. در حالت مدیوم با لگ و باگ، همراه است. با این حال، زیاد داغ نمی‌کند و ماکزیمم دمای آن به 40 می‌رسد. در نهایت، می‌توان گفت که از نظر سخت‌افزاری، رقبای هم‌قیمت قوی‌تری مثل Poco X3 و Redmi Note 9 Pro و A51 دارد.

اندروید 11 و One UI 3.1، نسبت به A31 آپدیت‌های نرم‌افزاری بیشتری دارد. Galaxy A32 از نظر نرم افزاری مشکلی ندارد اما از آن جا که به سخت افزار، وابسته است؛ شاید بهترین تجربه کاربری را به شما ارائه نکند.

.

اسپیکر

صدا در این گوشی، تنها از اسپیکر پایین خارج می شود. روزنه‌های اسپیکر در سامسونگ آ32 تا حدی اصلاح و بزرگتر شده است و باعث می‌شود خروجی صدا تا اندازه‌ای بهتر شده باشد. بلندی صدا، قابل قبول است اما Bass خوبی ندارد. در مجموع، عملکرد قابل‌قبولی دارد.

.

قیمت سامسونگ گلکسی A32

 قیمت سامسونگ گلکسی A32، نسخه‌ی 4G در حال حاضر یعنی تیرماه 1400 در بازه‌ی قیمتی بین 5.5 تا 6 میلیون تومان قرار دارد.